Henriikka (vampire_empire) wrote in hartsia,
Henriikka
vampire_empire
hartsia

Seitsemäs kirja tuloillaan

Huomasin kauhuikseni, että yhteisö on nukkunut lähes kaksi vuotta. Tästä päättelin tylsistyneisyydessäni, että jonkun on pakko tehdä asialle jotakin ja luonnollisesti nimitin itseni tähän asiaan.

Paljon vaikuttaa myös se, että ensimmäisinä lomapäivinä tartuin Puoliveriseen prinssiin oikein kunnolla. Kaksi vuottahan on nyt siitä, kun se ilmestyi, ja tajusin, että olen lukenut kirjan kerran englanniksi ja satunnaisesti hipelöinyt suomenkielistä versiota. Nyt on tämäkin puute sitten korjattu.
Kaiken kaikkiaan aika hämmentävä lukukokemus. Vähäsen häiritse se, että vitosesta en muista mitään muuta kuin että Pimento oli kauhea ja Sirius kuoli, mutta eiköhän siinä tiivisty kaikki.

Tuon jälkeen jään kyllä innolla odottamaan kohta julkaistavaa seitsemättä kirjaa. Sarja on todellakin vaan parantunut loppua kohden - synkkyyttä, teiniangstia, aaaah. Tosiaalta kyllä pelkään, että entä jos Rowling onkin kirjoittanut huonon viimeisen kirjan ja koko sarja lässähtääkin? Pelkään kauheasti sitä, että koko kirja onkin pelkkää etsintää. No häät ilmeisesti näemme..

Mitä te odotatte seitsemänneltä kirjalta? Kiinnostaako edes? Mikä saisi seitsemännen kirjan pilaamaan koko sarjan kunnolla? Kuoleeko Harry? Kuoleeko kukaan? Kuka voittaa? Saako Kalkaros palkkansa, kääntyykö Malfoy vielä hyväksi?
( En ole lukenut juuri ollenkaan esim. Vuotista enää, joten en tiedä nykyisistä juonispekulaatioista. Toivotaan, että Rowling yllättää esim. kuolevilla todella hyvin. )
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 5 comments