Hanna (sexyseb) wrote in hartsia,
Hanna
sexyseb
hartsia

Vappumiitti Tampereella sunnuntaina 1.5.2005

Voidaankin heti hyödyntää tätä yhteisöä Vappumiitti 2005:n suhteen =}}}}

Eli siis tarkoitus olisi pitää miitti Tampereella sunnuntaina 1.5.2005. Ohjelmassa olisi epämääräistä neroilua ja kaikkea normaalia, Näsinpuisto voisi tälläkin kertaa olla kiva paikka. Paikalle olisi kiva saada vakiomiittiporukan lisäksi joitakin vanhoja, ehkä kauan sitten olleita hartsialaisia. Emme kuitenkaan kaipaa viime syksynä liittyneitä ihan uusia, joita kukaan ei ole tavannut koskaan tai tunne yhtään, koska he eivät nyt vain ole samalla tavalla hartsialaisia kuin me vanhat =}}}

Mitään kaapu- tai koulupukupakkoa EI ole. Mutta saa sellaisen laittaa, jos välttis haluaa. Ja tietenkin vapun kunniaksi saa muutenkin pukeutua jotenkin tavallisuudesta poikkeavasti, jos huvittaa.

Alkamisaika olisi varmaan joskus puolen päivän aikoihin, koska silloin tulee hyvin junia vähän kaikkialta. Ja rautatieasemalla luonnollisestikin nähdään.

Ja kaikki tanssii joka ilta sateettomuustanssin ja tuijottaa murhaavasti television meterologitätejä ja -setiä, että varmasti saadaan hyvä ja kaunis sää.

Jos on kysyttävää tai muuta miittiin liittyvää asiaa, niin voitte kommentoida tähän tai sitten mailata, kysyä messengerissä, lähettää tekstiviestin, soittaa, yrittää telepaattista yhteyttä tai jotain muuta. Jos haluatte ilmoittautua miittiin, niin maili olisi kuitenkin kiva. hartsia[at]luukku.com on osoite, jota käytämme nykyään. Unohtakaa se erica.penny-juttu. Ei me jakseta enää sitä lukea kun sinne tulee ehkä sata roskapostia päivässä :SSS
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 5 comments