?

Log in

Hartsian Eliitti

Yhteisö entisille hartsialaisille

Name:
Hartsia
Location:
Website:
Membership:
Moderated
Posting Access:
All MembersMIKÄ?

Hartsian Eliitti on livejournalyhteisö, joka on tarkoitettu entisen Erican ja Pennyn Tylypahkan toiminnassa aktiivisesti mukana olleille.

Erican ja Pennyn Tylypahka, "Hartsia", oli virtuaalitylypahka, joka perustettiin 17.3.2001. Parin ensimmäisen vuoden ajan toiminta oli hyvin aktiivista ja koulu saavutti suuren suosion nettikoulupiireissä. Myöhemmin toiminnan pääpaino oli enemmän miiteissä, joissa koulun väki tapasi toisiaan ihan oikeasti. Lopulta 17.3.2005, neljä vuotta perustamisensa jälkeen, Hartsia loppui virallisesti, joskin viimeinen vuosi oli ollut jo aika kuollutta. Mutta vaikka toiminta virallisesti on ohi, on monille varmasti jäänyt Hartsiasta paljon hyviä muistoja ja ennen kaikkea hyviä ystäviä ja kavereita, joihin haluaa pitää yhteyttä edelleen. Tämän yhteisön tarkoituksena on yrittää edes jollain lailla auttaa hartsialaisia pitämään yhteyttä. Ja voihan olla, että tästä kehittyy vielä vaikka mitä. Hartsia ei kuole!!!!!111§§§


HALUATKO MUKAAN?

Otamme jäseniksi sellaisia entisiä hartsialaisia, jotka mielestämme ovat olleet oleellinen osa Hartsiaa. Eli jos olet ollut koulussamme joskus oppilaana, opettajana, kummituksena tai muuna, niin liity ihmeessä. Lähetä meille myös mailia osoitteeseen hartsia[at]luukku.com ja kerro mailissa livejournal-käyttäjätunnuksesi, nimesi Hartsiassa sekä pieni selostus siitä, miksi haluat mukaan yhteisöön! Tämä siksi, että emme voi pelkän livejournalkäyttäjänimen perusteella tunnistaa ketään entiseksi tylypahkalaiseksi.

Halutko mukaan, mutta sinulla ei ole livejournalia? Heke sulle. Kannattaisi hankkia. Se on helppoa ja journalista on muutenkin iloa ja ehkä hyötyäkin. Voit hankkia oman livejournalin täällä. Toki voit lueskella yhteisöä ja kommentoidakin, vaikka et omaa livejournalia omistaisikaan.


JÄSENET:

sexyseb (Penny, rehtori)
erica007 (Erica, rehtori)
itikka (Nadine, ennustuksen opettaja)
helmi (Elessar, taikuuden historian opettaja)
vampire_empire (Envu, haltiakielen opettaja)
tiuti (Majandra, loitsujen opettaja)
aropupu (Glinda, jästitiedon opettaja)
pequenino_ (Wilma, numerologian opettaja)
petoemma (Hugi, TOH-opettaja)
hothippo (Lucia, casanovaopn opettaja)
lentokala (Silli / Danae, Luihuisen tupakummitus)
frostickles_ (Cedrig, Puuskupuhin tupakummitus)
taadu (Tara, Rohkelikon tupakummitus)
harmaahaltia (Katri / Mandy Brocklehurst, oppilas Luihuisesta)
veketaple (Weege, oppilas Luihuisesta)
forechek (Elwing, oppilas Korpinkynnestä)
anamis (Anamis, oppilas Rohkelikosta)
papillonn (Elina, joku luihuinen)

Statistics